Detective Agency
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Detective Agency

Posebna detektivska agencija, ki reši težavo namesto vas!

KazaloPortálIščiLatest imagesRegistriraj sePrijava

Ideje, predlogi, pohvale, graje ...

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Abigail
Vodja detektivov
Vodja detektivov
Abigail

Female
Število prispevkov : 171
Kraj : London
ID koda : GZ-2734
Stopnja : Vodja agencije
Registration date : 25/08/2007

Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitimeNed Avg 26, 2007 1:47 am

Mislite da lahko izboljšate forum ali pa bi ga radi le pohvalili/pograjali? Ste na pravem mestu. Smile
Nazaj na vrh Go down
Nelly
Detektiv/ka
Detektiv/ka
Nelly

Female
Število prispevkov : 72
ID koda : AM-4045
Stopnja : Začetnik
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitimeTor Avg 28, 2007 4:16 pm

Po tihem sem vedno upala, da bom lahko detektiv. Ampak je vedno želja po igri in gledališču prevladala. In zdaj sem našla nekaj, kjer lahko tisto željo o detektivu spravim ven iz sebe. Tako da sem s tem forumom uresničila eno izmed mojih želj. Hvala ker obstaja, in da sta ga adminki naredili. Moram pa povedati tudi, da to ni edini razlog, da pišem tukaj. Nasploh mi je zanimivo in privabila me je tudi ta skrivnostna črno modra kombinacija foruma. Za konec: Super forum!! I love you flower
Nazaj na vrh Go down
Abigail
Vodja detektivov
Vodja detektivov
Abigail

Female
Število prispevkov : 171
ID koda : GZ-2734
Stopnja : Vodja agencije
Registration date : 25/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitimeTor Avg 28, 2007 5:25 pm

u waw hvala Smile nism vedla ds bo komu tko zlo pomenil to, da mamo ta forum I love you hvala tebi da si z nami Wink

no, ubistvu kar hvala vsem Wink
Nazaj na vrh Go down
Ada Marisol
Detektiv/ka
Detektiv/ka
Ada Marisol

Female
Število prispevkov : 37
ID koda : TN-7926
Stopnja : Začetnik
Registration date : 27/08/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitimePet Sep 07, 2007 4:12 pm

No, men je isto ta forum super, komaj čakam, da dobim novo nalogo oz. da mi potrdite staro, ker mi je res the best tole reševt in mal spustit moo energijo ^^
Isto jst sm hotla bit vedno detektiva in zdej sm lahko ^^ Maj fejvrit je pa seveda Hercule Poirot I love you
Nazaj na vrh Go down
Zara
Študentka modnega oblikovanja in učiteljica plesa
Študentka modnega oblikovanja in učiteljica plesa
Zara

Število prispevkov : 13
Registration date : 11/09/2007

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitimeČet Sep 13, 2007 7:50 pm

Jst bi tut pohvalila ta forum. Čeprou gor nism detektivka, mi je učeč, da si lahko zmislem problem, potem pa najamem detektiva in to reši. Pa še tuki loh igram osebo za katero upam in si želim da bom čez 9 - 10 let tut jst.
Ugl. super forum. Pohvalno. I love you cheers
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ideje, predlogi, pohvale, graje ...   Ideje, predlogi, pohvale, graje ... Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ideje, predlogi, pohvale, graje ...
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1