Detective Agency Posebna detektivska agencija, ki reši težavo namesto vas! |
|
| Kaj menite o forumu? | |
| |
Kakšen se vam zdi forum? | Super je! Obseden/a sem z njim! | | 33% | [ 3 ] | Vredu je, boljši od povprečja. | | 44% | [ 4 ] | Povprečen. | | 22% | [ 2 ] | Ni mi preveč všeč, pričakoval/a sem kaj boljšega ... | | 0% | [ 0 ] | Sploh mi ni všeč. | | 0% | [ 0 ] | Obupen je, sploh ne vem, kaj še delam tukaj! | | 0% | [ 0 ] |
| Skupaj glasov : 9 | | Poll closed |
| Avtor | Sporočilo |
---|
Abigail Vodja detektivov
Število prispevkov : 171 Age : 35 Kraj : London ID koda : GZ-2734 Stopnja : Vodja agencije Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Kaj menite o forumu? Pet Sep 14, 2007 6:42 pm | |
| No, tu je že prva anketa, da vidimo, kako vam je sploh všeč forum. Komentarji so dobordošli. Anketa bo odprta 30 dni! | |
| | | Peyton Detektiv/ka
Število prispevkov : 27 Age : 32 Kraj : Glasgow.× ID koda : CL-8663 Registration date : 28/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? Pet Sep 14, 2007 9:09 pm | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? Sob Sep 15, 2007 1:15 am | |
| Mja, to da ni smeškov se mate meni zahvalit... Sem obljubla da jih bom dala, ampak ker sem jih zbrisala s kompa jih moram ponovno shranit in potem naložit na stran. Tko da, ja... trenutno sem dead, ampak ju3 jih 100% naložim. Če ne pride spet kej umes. edit: Še moje mnenje... super forum, ampak škoda k niste naredile kar Scotland Yarda, bi blo bolj RL. |
| | | Abigail Vodja detektivov
Število prispevkov : 171 Age : 35 Kraj : London ID koda : GZ-2734 Stopnja : Vodja agencije Registration date : 25/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? Sob Sep 15, 2007 3:07 pm | |
| hvala za pohvale ma ja nama niti na misel ni pršlo... sem se samo spomnila da bi mela forum pa je nastalo tole pa tnx za smeške, Lexie | |
| | | Zara Študentka modnega oblikovanja in učiteljica plesa
Število prispevkov : 13 Age : 31 Registration date : 11/09/2007
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? Ned Sep 16, 2007 10:21 pm | |
| Supr forum res. Velik bolši kot ostali kr je tut velik bolša ideja. Pohvale | |
| | | Ada Marisol Detektiv/ka
Število prispevkov : 37 Age : 31 ID koda : TN-7926 Stopnja : Začetnik Registration date : 27/08/2007
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? Sre Sep 19, 2007 10:32 am | |
| Men je tut boljši od povprečja, res, super. Sem pa tudi jst zelo zaposlena zadnje čase in se trudm, da bi čimveč prhajaa. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kaj menite o forumu? | |
| |
| | | | Kaj menite o forumu? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|